06 February 2012

''First Contest by Afiqah & Amani Azwa: Edit Gambar Sehabis Cun''











aku tahu tak cun p0n.. saje try.. rajin2kan diri mas0k c0ntest.. dapat saguhati p0n 0ke gak.. n0 3 p0n n0t bad.. ape kate n0 2 la.. eh tak nalaa kal0 b0le nak  jadi champi0n.. ngeh3
k.bye :))







10 comments:

  1. dik , contest ini akan di tamatkan pd 24 disember 2012 , dan pemenang akan di umumkan pd 26 disember 2012 , tarikh tamat dilambatkan d ats sebab t'tentu , brite baik , hadiah akan b'tmabh !

    ReplyDelete
    Replies
    1. lamenye.. haha makin tipis lah can nak meng.. hehe

      Delete
  2. gud luck...izinkan sya follow ye..(^_^)

    ReplyDelete
  3. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  4. gud luck dear

    ada join SAYS takk ???
    SAYS tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    SENANG JER DAFTAR

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/cara-daftar-says.html

    ReplyDelete
  5. dah join GA ni?ada hadiah misteri utk top reff dan pelbagai lg hadiah utk dimenangi:)
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fatin-alyaa.html

    ReplyDelete
  6. wah wahh ! comell ! :D daa follow sinii ;)

    ReplyDelete

w00t2~b0leh maki samun saya dcni! <3 L0L!