10 February 2012

SegMen SaLam PerKenaLan by Miss BaNu





hai k0rang!! hari ni aku nak join segmen salam perkenalan ni lahh.. hari ni tarikh tamat, aku lambat tau la.. tapi takpela aku tengah rajin s0 aku nak buat jugak! :p 


kata2 aluan untuk bakal pembaca..: bl0g ni adalah sahabat baik aku. sebab dekat sini lah aku curahkan apa yg aku rase. jadi aku harap takde sesiape yg akan terase.. kal0 ade. ampun maaf dipinta yerr.ecehh cam raye plk.. =D haha 
k.bye

8 comments:

  1. thanks join my segmen..link blog awk dh msuk dlm senarai dont worry hehe..

    ReplyDelete
  2. Hi dr segmen y sama, done follow you, jom follow sy plak?
    http://talkdramalove.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama terjah sini follow dan like

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen yg sama:)

    jemput singgah ke blog nana ye...hehe

    ReplyDelete
  5. DARI SEGMEN YG SAMA..FOLLOW ME BACK..TQ..http://mierafarhana.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan. terasa nak makan coklat ? atau peminat home made coklat ?check this for best offer! http://vanilacoklat.com/daftar.php?ref=8001256112

    jgn lupa singgah blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  7. hanan sukee blog cun nii ;) follow lah balek kalo sudi :D

    ReplyDelete

w00t2~b0leh maki samun saya dcni! <3 L0L!